CONT IBAN: RO94BTRLRONCRT0P64766001

CIF: 29463720

Cont pay pal: asociatia.prieteni.buni@gmail.com

marți, 25 mai 2010

Pepe - un motan al nimanui (19 aprilie 2010)

Povestea tipica - stapanul pleaca in Italia lasa motanul la parinti....parinti care se muta in provincie insa fara motan...il lasa la vecina de vis-a-vis, vecina care il da unei colege de serviciu, colega care intentioneaza sa il duca la tara la parinti. Totul ok pana aici insa varianta cu tara nu mai ajunge la final, purtat din casa in casa Pepe un metis de persana cred, in varsta de 8 ani devine agresiv si nu mai poate fi prins, astfel este abandonat pe scara blocului.
Intervin (Andreea) si o rog pe femeie sa il ia inapoi in casa, promit ca il castrez si ii caut stapani.
Merg si il iau pe domnul Pepe de pe scara unde a stat mai bine de 2 saptamani intr-o cutie cu fire de la telefoane... la inceput m-a scuipat dar ulterior a devenit cel mai bland motan...de aici trag concluzia ca aceasta femeie nu a intentionat sa il duca la tara insa nu stiu ce a fost in mintea ei.

Nu mai era tinerel dar "la tara" nu era o solutie pentru el...a trait numai in apartament.
Era extrem de slab, numai blana, acea blana incalcita si lipsea la gat, unde am presupus ca a avut o zgarda contra puricilor.
Norocul lui a fost la expozitia de pisici Sofisticat de la Romexpo unde a fost adoptat si acum este un motan foarte rasfatat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu