CONT IBAN: RO 88 BPOS 7210 8055 019 RON 02

CIF: 29463720

Cont pay pal: asociatia.prieteni.buni@gmail.com

marți, 26 iunie 2012

Titilina, catelusa de la spital (10.04.2012)

In data de 10 aprilie am primit pe mail urmatoarea solicitare: 
Buna,
Va scriu in ideea ca poate putem face ceva pt o catelusa.
Este o ea si se afla in curtea spitalului pt boli infectioase, acolo unde sa fac vaccinurile antirabice. Acolo am vazut-o. Este un metis de chiuhuahua si e foarte blanda, jucausa si afectuoasa. Cativa dintre cei de la camera de garda au grija de ea insa directorul le-a spus ca va trebui dusa de acolo. Deci fie o vor arunca undeva pe strada fie vor chema hingherii.
Stiu ca cei de afara isi doresc catei de talie mica ori ea e un un exemplar ideal. In plus e puiut si e foarte blanda. Ma gandesc ca voi aveti contacte si relatii si poate are sansa unui camin. Eu pot merge acolo sa o iau ( vin cu masina) sa o duc oriunde este necesar Presupun ca este nevoie doar sa stea un timp undeva fiindca fiind micuta si firava si oarecum de rasa sigur isi va gasi un stapan. Ii fac eu vaccinurile si o sterilizez numai sa-i gasim un stapan. Din pacate nu am unde s-o tin fiindca mai am o catelusa.
Astept raspunsul vostru.
Cum noi nu avem adapost si nu am fi avut unde sa o luam, am cerut ajutorul pe Facebook si Lucica S. s-a oferit sa o ia in cazare temporara pana la adoptie. Din nefericire, Titilina (asa era strigata de angajatii spitalului) s-a imbolnavit chiar in prima zi de Paste si a trebuit internata de urgenta la un cabinet veterinar care era deschis in perioada sarbatorilor. A fost transferata la cabinetul MatVet cu care avem o legatura de prietenie :) si a fost tratata. Suspiciunea a fost: OTRAVITA! 

Si-a revenit destul de repede, fiind tanara. La putin timp a fost si adoptata. Insa noi am ramas cu o datorie la cabinetul MatVet. Daca ne puteti ajuta, cu oricat de putin, va rugam sa specificati "pentru Titilina" (CONT IBAN: RO 88 BPOS 7210 8055 019 RON 02). Datoria nu este mare, in jur de 250 lei. Orice suma, oricat de mica, va fi apreciata! Va multumim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu